Home Actueel
Actuele informatie

Feestjaar afgesloten: aan alles komt een eindIMG_8913

 

In het afgelopen jaar vierden we met onze scoutingvereniging het 100-jarig bestaan van scouting in Nederland. Tijdens het feestjaar hebben we een paar mooie feestactiviteiten gehad. Het begon in januari met ‘Tijd voor Taart’. De wethouders van Heerde en Epe openden voor ons het feestjaar in de kampvuurkuil en we konden genieten van een enorme stapel muffins.


In april gingen we helemaal los. Op zaterdag 24 april namen we Epe over en hebben we het dorp op zijn kop gezet. Tijdens deze buitenspeeldag hebben een paar honderd Epenaren samen met ons geklommen, kratjes gestapeld, de survivalbaan bedwongen en allerlei spelletjes gedaan. De dag werd afgesloten met een kampvuur, midden in het dorp Epe. Het kampvuur werd opgeleukt door een spetterend optreden van de Eper Wegpiraten en was een succes.


Het Eper Wegpiraten koor was fantastisch, maar toch zijn we het in mei wat verderop gaan zoeken. Nick en Simon traden voor ons op in Utrecht. In Utrecht werd Scouts2Day georganiseerd, een landelijke scoutingdag. In verschillende parken in Utrecht deden we allerlei scouting activiteiten. Abseilen van gebouwen, outdoor-activiteiten, wateractiviteiten, dansen, zingen, sms-tochten, het kon die dag allemaal in Utrecht. De dag werd afgesloten met een grote scoutingshow in de jaarbeurs in Utrecht, met, jawel, speciaal voor ons een optreden van Nick en Simon!


In de zomer hebben de Explorers een extra activiteit gehad, zij gingen tijdens hun zomerkamp naar de JubJam. Deze Jubileum Jamboree, was een nationaal kamp in Roermond, voor alle Nederlandse scouts en Explorers. We hebben ons laten vertellen dat het een groot feest was.


Na een leuk famka, kwamen we nu aan het einde van dit feestjaar. We sloten het jaar af met een knallend eindfeest. Tijdens de cruise op de ‘Huveliner’ bouwden we op de verschillende dekken van het cruiseschip een feestje. Een grande buffet, een casino, een game-dek, een disco en een wellness-dek, je kon het allemaal vinden op de ‘Huveliner’.
Met dit feest sloten we het feestelijke jaar 2010 af. Het was een mooi jaar! We willen iedereen, alle vrijwilligers, leden, sponsoren, subsidieverleners en andere hulp van harte bedanken. Jullie hebben de feestactiviteiten tot een succes gemaakt!

Laatst aangepast op maandag, 10 januari 2011 10:27
 

De Grote Finale: Afsluiting Feestjaarjaarafsluiting_2010_huveliner_320

 

Op 18 december zal het feestjaar spectaculair afgesloten worden. Tijdens een heuse luxe cruise zal het aan eenieder aan niets ontbreken. Welkom aan boord!

Zie ook de verslagen sectie.

Laatst aangepast op zondag, 28 november 2010 09:56
 

Scouting neemt deel aan Scouts2Day

 

Op 15 mei 2010 vierden duizenden scouts het 100 jarig bestaan van Scouting in Nederland in Utrecht, voor 1 dag de scoutinghoofdstad van Nederland. Voor een verslag van de activiteiten tijdens Scouts2Day in utrecht, zie verslagen.

Laatst aangepast op vrijdag, 28 mei 2010 10:56
 
Geschreven door beheerder   
donderdag, 06 mei 2010 10:44

Informatie Scouts2Day

 

Nog een paar dagen en dan vindt op 15 mei het grootste landelijke Scouting evenement plaats om

100 jaar Scouting te vieren, Scouts2day in Utrecht!

 

Informatie over deze dag vind je in deze nieuwsbrief.

 

Zie ook de pagina nieuwsbrieven.

Laatst aangepast op donderdag, 06 mei 2010 10:45
 

Buys Ballot Buitenspeeldag een groot succes!

 park

De Buys Ballot Buitenspeel dag van 24 april 2010 werd, mede dankzij het mooie weer en de grote belangstelling van scouts en niet-scouts, een groot succes.

 

Een verslag van de dag vind je onder verslagen.

Binnenkort vind je een selectie van de mooiste foto's in ons fotoboek.

Een uitgebreid fotoverslag vind je HIER.

Laatst aangepast op maandag, 26 april 2010 08:08
 
«StartVorige12VolgendeEinde»

Pagina 1 van 2
Copyright © 2011 Scoutinggroep Buys Ballot Epe/Heerde. Alle rechten voorbehouden.